Ul. Branilaca Bosne, 75300 Lukavac

info@pconer.ba

+387 35 555 999

Česta pitanja

Naša trgovina automatski prikazuje trenutno stanje zalihe proizvoda, koje se ažurira svakih 24 sata. Međutim, u rijetkim situacijama zadržavamo pravo izmijeniti raspoloživost proizvoda u bilo kojem trenutku. Trudimo se da prikazana količina bude točna u 99,9% slučajeva.

Za uplatu vaše narudžbe imate na raspolaganju tri mogućnosti: žiro račun (po predračunu), gotovinsko plaćanje (prilikom preuzimanja na adresi ili u poslovnici), ili jednokratno kartično plaćanje.

Cijena dostave iznosi 10KM.

Kupovinom bilo kojeg proizvoda iz našeg asortimana, dobit ćete fiskalni račun i garanciju koju pruža proizvođač u suradnji s ovlaštenim servisom u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko primite pogrešan proizvod na vašu adresu, izvršit ćemo povrat u najkraćem mogućem roku.

Narudžbu možete očekivati na Vašoj adresi u roku od 24-48 sati (radnim danima) ili najkasnije 72h u iznimnim slučajevima. Zadržavamo pravo izmjene uslova dostave ukoliko za tim bude potrebe.

Načini dostave:

  • Lično preuzimanje u radnji
  • Pouzećem putem ovlaštenih kurirskih agencija

U slučaju da na Vašu adresu stigne pogrešan proizvod izvršit će se povrat u najkraćem mogućem roku. 

Svaki kvari, osim fizičkog oštećenja je pod garancijom.

Garantujemo maksimalan nivo profesionalnosti u pogledu zaštite informacije o transakcijama, korisnicima i drugih informacija koje mogu proizići iz online trgovine a koje krajnji korisnici izraze kao povjerljive.

Korpa
Prijava

Nemate računa?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.