Ul. Branilaca Bosne, 75300 Lukavac

info@pconer.ba

+387 35 555 999

O nama

PC Oner - prodaja i servis elektronske opreme

PC ONER je firma koja je osnovana 2013. godine sa sjedištem u Lukavcu. Mi smo lideri na tržištu kada je u pitanju prodaja svih vrsta elektronske opreme, ali smo se također proširili na pružanje usluga servisa.

Naša posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga je nešto što nas razlikuje od drugih. Naš tim stručnjaka je uvijek spreman da pruži najbolju uslugu i podršku našim klijentima.

Ponosni smo na našu bogatu ponudu koja uključuje sve vrste računara, laptopa, tableta, mobitela i drugih tehničkih uređaja, kao i pribor i dodatnu opremu. Svi proizvodi koje nudimo su birani pažljivo i testirani kako bi se osiguralo da su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Uz prodaju proizvoda, naša firma je proširila poslovanje i na usluge servisa. Naš tim stručnjaka je uvijek spreman da pomogne u rješavanju problema sa vašim uređajima i osigura da rade optimalno.

Naši klijenti su naša najveća vrijednost i zato se trudimo da njihova iskustva budu pozitivna i nezaboravna. Mi vjerujemo da je uspješno poslovanje zasnovano na kvalitetu proizvoda, usluga i zadovoljstvu klijenata.

Zahvaljujemo se na povjerenju koje ste nam ukazali i radujemo se što ćemo vam pomoći u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe i pružanju usluga servisa koje su vam potrebne.

Trenutno firma ima 14 zaposlenih radnika u dvije poslovne jedinice koje se nalaze u Lukavcu i Poslovnoj zoni Dženex u Sižju.

Korpa
Prijava

Nemate računa?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.